Archive: marraskuu 2017

Ward

Kanssa tarkkaavainen yleisö ja akustiikka huoneessa niin, soitettujen, pikkuseikat edelleen hallitsemaan yötä.

Seurakunnan rahapulassa huuliharppu ”Polttoaineen Palo”, mutta lisätään vain tarvittavat hyppysellinen hyväksi tarpeettomasti vastikkeeton annosta. ”Sata Miljoonaa Vuotta”, hän seisoi sly ryhti, hänen kehon suojaus kitara, joka oli kääntyi pois edestä tilaa.

”Rave” alkoi soolo, ja päättyi digitaalinen silmukoiden, että tyytyväinen bändin takaisin lavalle lopettaa laulun. Loppua kohti ”Kiinalainen Käännös,” M. Ward toi bändi pysähtynyt, jättäen vain hän ja lämpimät sävyt hänen Gibson sähköinen tehdä mitään melua.

Kun lyhyt hengähdystauko, bändi haalistuneet takaisin asian kanssa, kuten tasaisuus ja tarkkuus, se kuulosti siltä, että joku pääsi kääntymään huoneen äänenvoimakkuuden säädintä ylös.

Vaikka Sali oli häpeällisesti(!) vähättelin, ne, jotka eivät uskalla DTLA kiinni yksi vahvempi paikallinen kaksinkertainen laskut miesmuistiin.
Rhiannon Giddens avasi illan helvetin asettaa musiikkia, joka veti eri tyylilajeja ja instrumentointi, ja yksi, joka ei koskaan kääntyi silmänsä vaikea luvut Amerikan historiassa. Sen sijaan hänen musiikki vei heidät pään, jakaa yleisön kanssa tarinoita sieltä, missä tiettyjä kappaleita tuli, ja pistämällä ne elinvoimainen uusi elämä.
”Ostajan on Vaihtoehto,” johtaa raita pois Gid

dens’ 2017 LP Vapautta Valtatie oli hyvä esimerkki. Sen jälkeen hitaasti hiipiä percussive intro, hänen äänensä kohosi kautta jakeita, jotka kertoi piinaava tarina Afrikkalainen Amerikan orja, äiti pakotti huoltajuuden lapsensa. Virittää, Giddens, joilla kauden aitous, nyppiminen banjo, joka on kopio yksi tehty vuonna 1858.

Barefoot Giddens oli jumalallinen ja komentava läsnäolo, joka sopi hänen muusikkoutensa. ”Viulu Sävelet,” hän antoi vilauksen harvinainen musiikillinen high wire act: soittaa viulua ja laulaa laulu samaan aikaan.
Giddens’ taipumus muuttaa asioita ylös yhden kappaleen seuraavaan oli jaettu hänen bändi. Ryhmä – sama miehistö, joka on kirjattu Vapautta Valtatie – vaihdoin pois niiden välineet, lähes jokainen biisi. Albumin tuottaja Dirk Powell muoto-siirtynyt avaimet, kitara, vaikuttava laulu, squeezebox – tai jotain sen tapaista.

Patsy Clinen ”Hän on Sinun” osoittautui keskipisteenä sarja. Ajaton suudelma pois virittää edellyttäen, Rhiannon Giddens tilaisuus esitellä hänet kauas aina laulu ja rumpali Jamie Dick hellittämättä työtä hänen symbaalit kasvattaa whooshing äänen seinämään.

M. Ward Walt Disney Concert Hall

Siellä oli jotain taustalla meripeninkulman teema M. Wardin näyttelyssä Walt Disney Concert Hall keskiviikko-iltana. Kuten tarina menee, rakennuksen suunnittelu, Frank Gehry löytynyt esteettinen inspiraatiota hänen rakkautensa veneitä. Joten kun M. Ward on asioita ruoanlaitto aikana toinen laulu ”Myrkkyä Kuppi,” hänen tavaramerkki keula-jalkainen shuffle sai näyttämään siltä, että hän oli menettää tasapainonsa ja pomppii ympäri keittiön aluksen taistelee karkea vesillä.

Mutta tämä oli myrskyn jälkeen, rauhallinen. Sarja alkoi erottaa herrasmies Wardin ”Kehtolaulu + Maanpaossa,” laulu, joka menee sydän on kova lempeimmällä helposti.
M. Ward on muusikko on muusikko, joka liikkuu kaikin viimeinen pisara yksin tai lyyrinen johdonmukainen ja mielekäs. Asettaa hänet alas Disney Hall, ja yhtäkkiä tuntui kuin olisit istuu Studio Capitol Records ohjaus huoneessa kuulokkeet päässä.

Kun hän lauloi ”No trance on loitsu kanssa jännitystä kääritty ylös sen sisällä ja yrittää niin saatat taistella sitä rakkaus saa sinut loppuun,” siellä oli ääretön musikaalisuus pakattu hänen lausahdus ”loitsu.” Ja se oli vain yksi sana yksi kappale. Yön edetessä kauniisti sieltä.

”Hidas Ajo Mies,” toinen hidas laulu hidasta asioita, oli hidastunut entisestään tänä yönä. Se oli vaimeaa, af, vielä täysin lumoavan sen tahallinen vauhtia. ”Aika ei Odota,” pääesiintyjä flirttaili etureunan vaiheessa yksin, että otti muodon allekirjoitus Matt Ward solo, jossa kulmikas osat ovat mukulakivisiä yhdessä ripaus taikaa luoda kokonaisuus, joka on nestettä ja groovy.
Samoin sneakily ikävämpi ”Saan Ideoita” tai solo acoustic jam ”Duetto Kitarat #3,” Ward vaivattomasti hiipi harmoniset yhtä helppoa kuin jos he olivat vilkkuu. ”Duetto,” Ward on heiveröinen oikea käsi avataan ja suljetaan, kuten tuuletin, kun hän vuorotellen nyppiä ja soitella, rajaava vaiheessa.

Kahden kappaleen ajaa piano mukana melankoliaa ”Vincent O’ Brien,” ja wrenching ottaa Daniel Johnston on ”Tarina Taiteilija.” Tässä esittelyssä kansi, M. Seurakunnan kastettu hänen varpaat poliittinen vesillä käskystä ”Nyt on aika puolustaa taiteilijoita.”