”Weird Al” antaa polka remixejä Portugali.

Anna sen olla tiedossa, että 2018 on vuosi ”Weird Al” Yankovic lopulta osoittautunut maailmalle, että hän on enemmän kuin ”vain” parodia mestari. Hän on tällä hetkellä tien päällä korostaen hänen alkuperäinen materiaali on Naurettavan omahyväinen harkitsematon Turhamaisuus Kiertue, ja nyt hän on osoittanut taitojaan tuottajana remiksaus kaksi Portugalissa. Miehen kappaleita.

Outo Yksi otti Alaska indie-porukka on crossover smash ”Tuntuu Se Silti” ja heidän uusin yhden, ”Elää Hetkessä” ja kääntyi ne molemmat osaksi naurettavaa polka hilloja. Hän ei mash ne yhteen ja uudelleen tallentaa ne, kuten hän teki hänen äskettäinen ”Hamilton Polka”, vaikka. Nämä ovat puhdasta remixejä, Yankovic poljinta alas uransorvaus kappaleita lisäämällä harmonikka ja hänen oma laulu. Hämmästyttävän, kappaleet ovat silti pirun hyviä, vaikka ne toimivat täysin eri tasossa.

”Weird Al” Yankovic.

”Tiedätkö kuinka he sanovat, ei koskaan tavata sankareita?” ELL sanoi, kautta, koska poistetut Instagram postitse. ”No, jos sankari on Outo Al tapaat heidät paskaksi ja jotenkin ne ovat jopa hämmästyttävämpää kuin olet voinut koskaan kuvitella. KAVERIT!!! TE ette USKO TÄTÄ MUTTA VITTU @alfredyankovic MIKSATTU KAKSI KAPPALETTA MEILLE! KAKSI!!!!! KAVERIT!!! OLEMME PARHAITA YSTÄVIÄ WEIRD AL JA HÄN ON MAHTAVA!”

Ottaa kuunnella sekä remixejä alla.

Lue Koko Artikkeli Käy sivustolla

Comments are closed.