Saturday Night Live: paras ja huonoin musikaali isännät

Saturday Night Live

Ennen Chance the Rapper keula kuin seremoniamestari SNL, me katsomaan hänen musiikillinen esi-isämme, jotka ovat tyytyväisiä, järkyttynyt ja nosedived vuosien.

Tänä viikonloppuna, Chance the Rapper vie vaiheessa isäntä Saturday Night Live, jättäen musikaali vieras tehtävät, Eminem. Viime viikonloppuna, Taylor Swift palasi myöhään illalla luonnos laitoksen pari laulua, mutta hän on myös hoitanut koko hosting-vastuut vuonna 2009. Siitä lähtien, kun Paul Simon emceed toinen-koskaan episodi takaisin vuonna 1975, SNL on myönnetty jännitystä muusikot mahdollisuus kokeilla luonnos työtä pikavippi heti.

Jaksoa isännöi ei-ammatilliset toimijat ovat aina riskialtis; on olemassa muutamia kokemuksia enemmän upeasti tuskallista kuin katsomassa hyvä-natured pelinrakentaja kompastua läpi, kaupallinen parodia. Muusikot yleensä on parempi mennä asioita, kanavointi niiden luonnollinen vaihe läsnäolo tulee tarkempi muoto. Mutta kun he säiliö, he säiliö vaikeaa. Olemme tutkituista Saturday Night Live on pitkä historia kääntämällä isännän mic yli musiikin tähdet.

Ystävänpäivänä 1981, Debbie Harryn toimii ura (hän oli mieleenpainuva roolit David Cronenberg on Videodrome ja John Watersin Hiuslakkaa) enimmäkseen antaa ennen häntä. Amerikka tunsi hänet laulajana uuden aallon porukka Blondi ja tunnus post-punk glamour, mutta valloittavan pelin suorituskykyä merkkinä kirkas asioita tulla. Hän rajaa lavalla että monologi hänen urheilullinen smokki ja toimii yleisö, kuten hän on bantering välillä vahvistetaan, ja palkit kuin ylpeä lapsi hän on, kun hän osoittaa pois hänen vanhempansa joukosta. Pelkkä surrealistinen komeus ei ole vastaavia Waxmans SoHo luonnos, jossa Harry alustavasti yrittää tulla ulos kuin lesbo hänen setänsä Gilbert Gottfried.

Maa-ja länsi-supertähti on koko schtick pyörii ottaa huumorintaju itsestään – siitä, hänen tapojaan, hänen valikoituja kirurginen hoito, hänen surkea-tehty-räikeä tyyli. Näin ollen hän oli hyvä urheilu isäntänä huhtikuu 1989 episodi, joka otti arvostella hänen epätasainen ura valkokankaalla (hänen elokuva Tekojalokivi oli vielä instant punchline) ja enemmän kuin mitään, rinnat. Hyve Parton suorituskyky oli murtavat muuten vastenmielistä materiaalia, mukaan lukien monologi pyörivä kokonaan noin hänen tissit ja toinen luonnos nimeltään Planeetta Valtava Hooters. Kaikki läpi, Parton on edelleen ammattilainen, virnisteli ja liikkuvan kanssa puhaltaa.

Live-wire panokset Saturday Night Live sopivat täydellisesti karismaattinen esiintyjä on taito asettaa. Hänen aikaisintaan päivän Kyytiä läpi hänen työjakso Pikkupoikia, Timberlake on kukoistanut ravintoa adoring väkijoukkoon, ja rutiininomaisesti hehkuva vastaanoton hän saa Studio 6H on powered häntä läpi viisi esiintymisiä isäntänä. Hänen toistuva Tuoda Sen Alas ville luonnoksia, Timberlake osumia positiivista palautetta silmukka yleisön kanssa, menossa isompi ja saada isompi nauraa, joka puolestaan vahvistaa hänen energiaa jopa enemmän. Mutta hänen hienoin työ on tapahtunut ulkopuolella NBC: n tilat, hänen säännöllisesti esiintymisiä yksinäisellä Saarella on digitaalinen shortsit. 90-R&B casanova of Motherlover ja Dick in a Box voisi ylläpitää hänen soolouransa.

Joulukuussa 1991, MC Hammer oli maailman huipulla. Hän oli sijoitettiin kaavio-keveiden osuma U Voi Koskettaa Tätä, ja laulu oli tehnyt historian aiemmin samana vuonna kuin ensimmäinen rap-kappale crack Vuoden Levy-kategorian Grammy-gaalassa. Hänellä oli oma sarjakuva, jossa on pari puhuu kengät. Mikä voisi mennä pieleen? Kuten on käynyt ilmi, puinen ja mukava tyyli toimia, pariksi jotkut veltto kirjallisesti henkilökunta, joka selvästi tiesi vähän siitä, hip-hop. Yksi luonnos pyörii Vasara pelaa itseään, koska hän yrittää päästä ohi päällekäyvä vastaanottovirkailija nähdä Dick Clark, ja jopa, että näyttää kuin pitkä, jotta.

Se swishy tukka Kanadan laulutähdeksi vetää kaksinkertainen velvollisuus helmikuuta 2013 episodi, ja kun näyttelijä Bill Hader on jo mennyt ennätys varmistaa, että nuorukainen oli backstage-kauhua, hän ei hintaa paljon paremmin kameroiden edessä. Hän ei voinut sovittaa säännöllisesti luonnoksia Kalifornialaiset ja Miley Cyrus Näyttää, ja luonnoksia, joka toistaa hänen sydämentykytys tila, kuten Ystävänpäivä Tanssi-ja 50-luvun Romantiikkaa, hän tulee ympäri ja ennen kaikkea … Justin Bieber. Ehkä se oli mahdoton poika jo parodia itsensä ivata oman persona – parasta jättää Justin Bieber esiintymisiä asuva imitoija Kate McKinnon.

Comments are closed.