Blue-eyed-Britannian ja Kanye kaivaa: dekoodaus Taylor Swift on Maine

Jostain Taylor Swift-fani, uuden albumin julkaisu lupaa ei vain tuoretta erän musiikkia, mutta mahdollisuus osallistua, että vanha Swiftian harrastus: purkaa ja tulkita sitä, se sanoo, hänen tekstiä, viitteitä, että pojat, jotka ovat ansainneet hänen vihansa niille, jotka kiinni hänen sydämensä. Julkaisun jälkeen assassin ’ s kuudes albumi, Maine, perinne jatkuu, mutta tällä kertaa albumi on yhtä paljon siitä, Swift, koska se on courtships laittaa iltapäivälehtien vimma.

Taylor Swift: Maine arvostelu – upea songcraft täyttää äärimmäisen draama.

Edellisen Swift-albumit, kappaleet olivat piilossa sisällä lyyrinen arkki, jossa satunnainen isoilla kirjaimilla merkitty, henkilö tai paikka, joka inspiroi seurata. Joskus, kuten poltetun maan muistopuhe Rakas John, vihje on otsikko, kun taas toiset olivat enemmän ovela. Vuonna vanhoja hyviä aikoja, jotta ruokkia Swiftin teksti oli hauska hemmottelu antanut hänelle, köh, maine syvästi henkilökohtainen ja oivaltava lauluntekijä, rehellisesti kertoa hänelle romanttinen travails kanssa memoirist herkkyyttä, mutta laskettaessa tarpeeksi piilottaa todellinen lika, missä vain super-fanit voivat löytää sen.

Mutta Taylor Swift Maine ei ole Taylor Swift-Fearless tai Punainen, albumit tehdä, kun laulaja massa valittaa oli oire hänen koettu aitous. Kuten Swiftin musiikki on tullut enemmän valmistettu, kääntyvä päässä twangy guitars-ja lanka-spinning tarinoita maksimaalisia synth-pop, hän on tullut enemmän satiirinen kirjailija, myös usein karrikoimalla ilkeä törkeys hän ensin osoitti Tyhjä Tila musiikkivideo.

Jos Swift lyrics kerran tuntui kynittyinä hänen päiväkirjat, Maine single on odotettavissa albumin kostoa, tai koska sen musiikkivideo on ehdotettu vuodatuksen hänen käärmeennahka. Mutta siitä huolimatta kappale on ytimekäs katkeruutta, se ei ole osoitus maahan hän kattaa albumin. Kyllä, on olemassa kaivaa milloin Kanye (”don’ t yrittää huijata sinua, saada sinut puhelimessa ja mieli-sorvaus, sinun,” hän laulaa Tämä on Syy, miksi Meillä ei Voi Olla Kivoja Asioita) ja hänen vaimonsa Kim Kardashian (Tein Jotain Pahaa: ”He ovat polttava kaikki noidat … he saivat talikot ja todisteita, niiden resursseja ja syistä”). Molemmat ovat viittauksia Pengaro.katso laulajan lähes vuosikymmenen-pitkä vihanpito kanssa Kardashian-West, joka alkoi vuonna 2009 VMAs ja kasvoi toinen joukko jalat jälkeen tappelu siitä, onko Swift tiesi sanoitukset Kanye on Kuuluisa (”minusta tuntuu kuin minut ja Taylor voi silti olla seksiä/ Miksi? Olen tehnyt tämän nartun kuuluisa”). Mutta albumi on haikea, sillä pidettiin Gatsby-tyylinen osapuolten kanssa ”samppanja seas” ja pako-autoa, joka ”ei koskaan päästä pitkälle”.

Comments are closed.